Login With Facebook

Danciulescu mandatat de Dinamo sa-i traga o palma lui Torje ca sa nu mai planga....

de Magritte
Magritte
ma doare-n freza, chiar tare...
Utilizatorul nu este conectat
- Mai 26 în Stiri si informatii utile 5 comentarii

 

O figura emblematica pentru Dinamo, atacantul Ionel Daniculescu a primit aseara, din partea conducerii si a colegilor, dificila sarcina de a-i trage o palma peste ochi lui Gabriel Torje, pentru a-l determina pe acesta intr-un mod civilizat sa se opreasca odata din plans ca proasta si  sa inceteze sa mai faca echipa de ras.

“Nu a fost usor, dar cineva trebuia sa o faca. L-am luat cu frumosul intai”, povesteste Danciulescu. “L-am intrebat daca plange pentru ca ii e foame, pentru ca vrea in brate, si-a udat hainele, vrea la plimbare, vrea paturica, vrea sa-l tina buni de manunta… Nimic. Mai mult, l-a udat din cap pana in picioare pe bietul Cristi Borcea, om bolnav, care venise sa-l consoleze. A plans si pe reporteri, a plans si pe el, a plans pe toata lumea. Pai, pana sa le dea Mircea Sandu trofeul stelistilor, Torje inundase deja tot terenul. Ma simteam ca in Vietnam, eram in noroi pana la glezne. Cineva trebuia sa faca ceva asa ca mi-am luat curaj si i-am tras o palma spunandu-i sa inceteze. Degeaba, a inceput si mai rau”.

Drama lui Torje nu a luat sfarsit nici pe drumul de intoarcere acasa, coechipierii obligandu-l sa calatoreasca in exteriorul autocarului, pe acoperisul acestuia, ca sa nu le ude hainele, telefoanele si echipamentul. Din fericire, din aceasta postura el a fost remarcat de mai multi fermieri care nu s-au sfiit sa ii ofere contracte grase si uscate ca sa le ude recoltele cu lacrimile sale.

Intrebat de parere are despre deceptia suferita de tanarul fotbalist de la Dinamo si de comportamentul sau, presedintele Traian Basescu a tinut sa precizeze ca si baietii plang cateodata. “Nu e nimic neobisnuit sau runsinos in comportamentul luiTorje. N-o sa va vina sa credeti, dar si eu mai plang cateodata. Fii tare Torje, doar pentru ca plangi ca un copil de gradinita asta nu te face mai putin barbat!”.

Medicii recomanda o atenta supraveghere in urmatoarele cateva zile pt ca nu cumva Torje sa se inece in timp ce doarme.

 

 

 

Tag-uri: Fără tag-uri
Vizualizări: 832610
1 vot

Trackback-uri

URL trackback pentru această postare